Portada > Notícies

La Paeria ha pagat 452.000 euros més dels pressupostats per la gestió de l'aparcament regulat, segons CiU

foto1

02 d'Abril de 2013 - Redacció - Fotografia: L. Biela

El Grup Municipal de CiU a la Paeria ha demanat la reunió de la Taula de Seguiment de la concessió de la zona blava, després de constatar que l’Ajuntament de Lleida ha pagat 3,06 milions d’euros per la gestió de l’aparcament regulat. Això representa una desviació de 452.000 euros respecte la quantitat pressupostada inicialment, segons consta en l’expedient de liquidació del pressupost del 2012.

Els nacionalistes reclamaran una explicació a aquesta desviació ja que l’equip de govern es va comprometre a rebaixar l’aportació a la concessionària, i així ho va pressupostar.
 
Finalment, però, s’ha pagat pràcticament el mateix import que al 2011 (3,07 milions) pel contracte amb l’empresa concessionària, sense que s’hagi informat de millores en el contracte ni s’hagin solucionat els problemes d’algunes màquines amb les targetes, com va denunciar CiU l’estiu passat.
 
"Es va pressupostar a la baixa a canvi de no fer millores, però al final hem pagat el mateix i tampoc s’han fet les millores. L’equip de govern no ha fet els deures i insistim amb una reunió que fa molt temps que tenim demanada", ha afirmat la portaveu de CiU, Bea Obis
 
D’altra banda, la recaptació per la zona blava s’ha mantingut respecte al 2011, malgrat l’augment d’unes 650 places en els últims dos anys amb l’extensió a molts barris fora del centre. Així, els ingressos líquids (el recaptament efectiu) per l’estacionament regulat amb zona blava van ser l’any passat de 3,59 milions d’euros, i al 2011 van ser de 3,61 milions.


  Escriu un comentari
 
Dilluns, 16 de Gener de 2017

Reportatges

Veure més reportatges

Galeria de fotos

L'Associació Lleidatana d'Handbol s'uneix al rosa

Lleida diu 'no' al Consorci Sanitari

La demarcació de Lleida s'omple de neu

Piruetes i acrobàcies sobre gel, a Lleida

El Força Lleida estrena nova segona equipació

Un Sant Jordi multitudinari


Avís legal | Publicitat | Contactar | Qui som | Mòbil | RSS

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat de Lleida al minut.

Copyright © 2012 LLEIDA AL MINUT Tots els drets reservats.

Desenvolupat per SERVINEST