Portada > Notícies

Un any de l'eix viari que connecta la Bordeta i Magraners

foto1

23 de Març de 2013 - Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

L’eix viari que connecta el centre de la ciutat amb la Bordeta i els Magraners compleix aquest dissabte el seu primer any de funcionament. La construcció d’aquests nous trams van servir per enllaçar el vial de Victoriano Muñoz Oms des de la rotonda de la LL-11 fins al carrer Palauet, a la Bordeta, i des del final de la nova urbanització de Torre Salses fins al barri de Magraners. L’entrada en funcionament d’aquest eix viari va permetre, a la vegada, la posada en funcionament del pont sobre les vies del tren entre la Bordeta i els Magraners

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha destacat que l’avinguda Víctor Torres (prolongació del vial de Victoriano Muñoz Oms) que enllaça amb la variant sud, ha permès obrir una nova connexió entre la plaça Europa i els vials de circumval·lació de la ciutat, consolidant-se com una via que ha millorat la mobilitat i la interconnexió d’aquests dos barris. El paer en cap ha remarcat la importància de l'execució i de l'obertura d'aquest vial ja que és una obra de connexió dels barris més allunyats de la marge esquerra del riu amb el centre de la ciutat.
 
A més, s’han complert les previsions dels estudis de trànsit realitzats des dels serveis municipals de l’Ajuntament de Lleida, que preveien que per l’avinguda Víctor Torres (camí de Picos entre la LL-11 i el carrer Palauet) passessin uns 7.000 vehicles per dia i pel vial que va entre la Bordeta i Magraners en passin uns 5.000 per dia, amb l’obertura de la connexió amb la Variant Sud. Per tant, es calcula que per tot l’eix passen diàriament uns 12.000 vehicles diaris.
 
En total, doncs, un nou eix viari de 3,7 quilòmetres que va des de la prolongació del carrer Príncep de Viana, amb el nou pont sobre el riu Segre de l'enginyer Javier Manterola, passant per l’avinguda de Victoriano Muñoz Oms, fins arribar a la LL-11, i als quals se suma l’execució d’aquests dos trams, que han permès guanyar agilitat i millorar la mobilitat del trànsit entre aquests dos barris i el centre de la ciutat.


  Escriu un comentari
 
Dimecres, 19 de Juny de 2019

Reportatges

Veure més reportatges

Galeria de fotos

L'Associació Lleidatana d'Handbol s'uneix al rosa

Lleida diu 'no' al Consorci Sanitari

La demarcació de Lleida s'omple de neu

Piruetes i acrobàcies sobre gel, a Lleida

El Força Lleida estrena nova segona equipació

Un Sant Jordi multitudinari


Avís legal | Publicitat | Contactar | Qui som | Mòbil | RSS

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat de Lleida al minut.

Copyright © 2012 LLEIDA AL MINUT Tots els drets reservats.

Desenvolupat per SERVINEST