Portada > Avís legal

Avís legal

En compliment amb la Ley 34/2002, de 11 de juliol, de Servicios de la Sociedad de la Información y el Comercio Electrónico (LSSI), a continuació indiquem les dades del nostre lloc web www.lleidaalminut.com:

Titular
Laura Biela Abad (LLEIDA AL MINUT)
DNI: 47.696.558-D

Direcció
Avinguda de l'Estudi General, 8 1-1. 25001 Lleida

E-mail
redaccio@lleidaalminut.com

Telèfon
605 160 240

 

Condicions generals

La utilització de tots els serveis als que es poden accedir a partir de www.lleidaalminut.com està condicionada per les següents condicions legals i comporten l'acceptació de les mateixes. Tots els continguts i informacions que es faciliten en aquest espai són propietat de LLEIDA AL MINUT, qui es reserva el dret de modificar, afegir o suprimir sense previ avís els continguts i serveis que s'ofereixen en aquesta pàgina web. Així mateix, el titular de la web pot suspendre temporalment l'accessibilitat a la pàgina per realitzar operacions de manteniment, reparació, actualització i/o millora. La utilització del portal implica l'acceptació plena de totes i cada una de les disposicions incloses en aquest Avís Legal. Per tant, és necessari que l'usuari llegeixi atentament el present document cada vegada que entri al portal, ja que pot haver sofert alguna modificació. Abans de començar a utilitzar la pàgina, l'usuari ha de conèixer, ACCEPTAR i COMPLIR el present Avís Legal i la Política de Privacitat. En cas contrari ha d'abandonar el portal en aquest mateix instant.

Les persones que facin ús de www.lleidaalminut.com es comprometen a utilitzar la web, els continguts i els serveis segons la llei establerta, el present Avís Legal, la Política de Privacitat, les bones costums i l'ordre públic. De la mateixa manera, l'usuari s'obliga a no utilitzar la web o els serveis que en aquesta es presenten amb fins o efectes il•lícits o contraris al contingut del present document. Els usuaris també es comprometen expressament a no destruir, alterar i inutilitzar les informacions, els continguts, els programes o els documents electrònics. També a no introduir programes, virus, controls o qualsevol seqüència de caràcters que causin o siguin susceptibles de causar qualsevol tipus d'alteració en els sistemes informàtics del titular de la web o de tercers.

En els comentaris de les notícies no s'acceptaran anuncis, cadenes de missatges de correu electrònic o qualsevol altre continguts que no sigui per opinar o debatre sobre els articles i les notícies. Aquests no es poden utilitzar per enviar missatges que insultin o que continguin informació falsa, abusiva, pornogràfica, amenaçadora o que danyi la imatge pública i/o la vida privada de tercers. LLEIDA AL MINUT es reserva el dret d'instal•lar filtres per tals efectes en cas de considerar-ho oportú. Així mateix, l'usuari es compromet a no captar dades amb finalitat publicitària, a no enviar cap tipus de publicitat online i a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers informacions, missatges, gràfics, gravacions i en general qualsevol tipus de material inclòs a www.lleidaalminut.com.

Propietat Intel·lectual i Industrial
Tots els continguts de la web són titularitat exclusiva del titular del portal o de tercers. No s'admeten responsabilitats en cas de que els continguts publicats puguin ferir la sensibilitat de l'usuari. Tots els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol tipus inclosos a www.lleidaalminut.com estan protegits per la Llei. De la mateixa forma que les fotografies, obtingudes amb el respectiu consentiment; per tant, el titular del lloc web no es responsabilitza de l'ús o destí que se'ls hi doni a les fotografies. Aquestes imatges no seran modificades o manipulades amb la finalitat de canviar la seva essència original sense consentiment de l'interessat.

L'usuari o visitant reconeix per tant que la reproducció, distribució, comercialització, transformació i en general qualsevol altra forma d'explotació d'una part dels continguts o del total d'aquests constitueix una infracció dels drets de Propietat Intel•lectual i/o Industrial del titular de la web o del titular dels mateixos. Queda totalment prohibida la reproducció d'aquests.

El titular de la web utilitzarà tots els esforços y mitjans raonables per facilitar la informació actualitzada i veraç, tot i que no assumeix cap garantia en relació amb l'absència d'errors o de possibles inexactituds i omissions en els continguts de la web.

Publicitat
El lloc web pot albergar continguts publicitaris o estar patrocinat. Els anunciants i patrocinadors són els únics responsables d'assegurar-se que el material facilitat per a ser inclòs a la pàgina web compleix les lleis i consentiments que en cada cas puguin aplicar-se. LLEIDA AL MINUT no serà responsable dels errors, inexactituds i irregularitats que puguin tenir els continguts publicitaris o patrocinats. Tampoc serà responsable dels danys a la sensibilitat que tots els materials puguin causar als usuaris o visitants de la web.

Responsabilitat per enllaços i links
El titular de la web tampoc es fa responsable de la informació que es trobi fora de www.lleidaalminut.com, ja que la funció dels enllaços que apareixen és únicament la d'informar a l'usuari de l'existència d'altres fonts d'informació sobre un tema en concret o de publicitat.

Per altra banda, aquelles pàgines web que pretenguin enllaçar amb www.lleidaalminut.com necessitaran prèviament una autorització del titular del lloc web i hauran de garantir que no reproduiran els continguts, serveis i informacions que en aquesta s'elaborin.

 

Protecció de dades personals

LLEIDA AL MINUT es compromet a complir en tot moment la Ley Orgánica de Protección de Datos de Carácter Peronsal (LOPD), així com la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico (LSSICE). Totes les informacions i dades que els usuaris facilitin seran incloses en un fitxer personal, responsabilitat de LLEIDA AL MINUT.

Dimecres, 19 de Juny de 2019

Reportatges

Veure més reportatges

Galeria de fotos

L'Associació Lleidatana d'Handbol s'uneix al rosa

Lleida diu 'no' al Consorci Sanitari

La demarcació de Lleida s'omple de neu

Piruetes i acrobàcies sobre gel, a Lleida

El Força Lleida estrena nova segona equipació

Un Sant Jordi multitudinari


Avís legal | Publicitat | Contactar | Qui som | Mòbil | RSS

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat de Lleida al minut.

Copyright © 2012 LLEIDA AL MINUT Tots els drets reservats.

Desenvolupat per SERVINEST